About

Mitt namn är Anna Forsén, och jag är en tjej från Hälsingland (bor i Bollnäs) född 1989 som för det mesta sysslar med att på min fritid rita mina helt engna klippdockor, annars studerar jag film och litteratur på Högskolan i Gävle sedan hösten 2008.
     Förutom att rita klippdockor skriver jag också mina egna berättelser, oftast romaner. Jag gör lite diverse andra saker också, som att läsa böcker.

Den här bloggen är tillägnad mitt klippdocksritande och bokläsande på olika sätt, bland annat om idéer och hur projekt fortskrider.  Vill du kan du maila mig på annissa.anna@gmail.com

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. lilian jonsson
  Jul 12, 2009 @ 21:39:43

  kul att se att det är fler som roar sej med klippdockor,jag gjorde det oxå upp till tonnåren.Jag är över 50 nu men känner mej sugen ibland att börja igen,specielt nu .Det är ju lättare att rita dräkter när man har en docka att utgå ifrån.Ser fram emot flera fina dockor o dräkter i framtiden.Tipsade min barndomskompis om din blogg det slutade med att hon gick upp på vinden och letade efter sina klippdockor.
  kram på dej o skapa vidare.
  Lilian/frugreta

  Svara

 2. Kirsten Thorhauge
  Aug 06, 2009 @ 11:10:35

  Hej Anna
  Det er meget flot arbejde du laver,
  Kan ikke se alle dine hjemme tegnet dukker mere ?
  Hvis man kan hvor skal jeg så finde dem ?
  Knus fra Kirsten

  Svara

 3. honeybeeve
  Mar 03, 2010 @ 21:50:23

  Hej!
  Jag har alltid har älskat både klippdockor OCH böcker, vilken underbar kombination för en blogg. Jag kommer säkert att återvända hit fler gånger.
  Hälsningar
  Honeybeeve

  Svara

  • annissa89
   Mar 03, 2010 @ 22:30:10

   Hej honeybeeve!
   Vad kul att du tycker så! Och jag håller med dig, det är en underbar kombination :-)…

   Svara

 4. Eva Brorsson
  Apr 09, 2010 @ 08:15:40

  Är ute o letar inspiration till en artikel om sent 1600-tal och råkade komma in på din blogg. Kärleken till pappersdockor är livslång, det känner jag när jag ser dina fantastiska klänningar. Vilken härlig kombination för en blogg; pappersdockor och böcker! Jag kommer säkert att hälsa på din sida fler gånger. Tack för den här glada upplevelsen!
  Glad aprilfredag hälsar Eva B

  Svara

  • annissa89
   Apr 09, 2010 @ 18:53:25

   Hej Eva!
   Och tack för din finfina kommentar!
   Har varit och kikat på din blogg med – den är mycket fin!

   Svara

 5. Mona
  Jan 09, 2011 @ 01:24:37

  Hej du!
  Jag tyckte din blogg var jättecool och man hittar verkligen jättefina bilder!! Ju, jag har en liten fråga, jag går på Apelryd skolan i Båstad (skåne) på mode och design, jag läste att du hade skrivit om mode på 1700 och 1800 talet också som ett arbete, men jag undrar vart du har hittat infon till arbetet? för jag o min kompis håller på att skriva om just de här tiderna, och vi har svårt att hitta förklaringar på kläderna!

  tack för ditt svar i förväg!

  Svara

  • annissa89
   Jan 09, 2011 @ 19:21:22

   Hej och tack! Var väldigt roligt att höra detta =)
   Vad gäller information så är det ju inte världens enklaste grej att hitta. Det beror på om ni tänker använda er av material på engelska – för på engelska är utbudet av info inom detta område betydligt större. Jag vet inte heller om det är någon speciell period under 1700- och 1800-talen ni tänker fokusera på, men mitt tips är att gå till biblioteket och leta på modehistoria. Själv började jag där, och så går det ju alltid att söka på nätet. Dock finns det två svenska böcker här som jag tror kan vara till hjälp http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=917108536X och http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9187896869
   Hoppas ni hittar det ni söker =)

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: