Fikasugen duva i Göteborg

Har precis blivit färdig med ett skolarbete i sista minuten (som vanligt), och tar därför tillfället i akt att dela med mig av bilden ovan. Jag tog det här fotot i Göteborg i förra helgen, efter att jag och mina föräldrar lämnat mässhallen på Bokmässan och slagit oss ner på en uteservering på ett café, beläget på Avenyn. Då kom den här duvan fram och underhöll oss…
Precis som mig själv verkar hon/han vara ett riktigt fikatroll! 😉
      Jag har alltid älskat fåglar, och stadsfåglar (då framförallt kajor och duvor) har ofta, i mitt tycke, oerhört humoristiska manér – även om jag verkligen förstår dem som stör sig på att de existerar av vissa anledningar. Jag måste säga själv att detta foto har en väldigt bra timing, inte sant?  Och lite humor är det väl alltid läge för, eller?

I veckan kom jag även på att jag förutom att skriva om böcker och mina egenritade klippdockor även ibland ska visa lite bilder som jag själv tagit, som jag tycker har något speciellt och som är estetiska. Jag tycker det är rätt kul att fotografera, och sedan jag (efter önskemål) fick en kamera i studentgåva 2008 har det blivit en hel del fina foton, mestadels olika naturbilder och ”konstfoton” (eftersom det går att ta makalösa närbilder med den kamera jag har).
    Detta ger mig också en anledning att skriva blogginlägg när mina ”originalämnen” inte inspirerar mig. Jag har faktiskt skapat en helt ny kategori för detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: